Vormentruck

Vrachtauto|blokjes

Vormentruck

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 21.00

Op verlanglijst

Leeftijd± 1 jaar
Lengte26 cm
Breedte13 cm
Hoogte13 cm
MateriaalHout
AfwerkingKindveilig afgelakt
OpmerkingInclusief trekkoort

Vormentruck met blokjes

Houten vormentruck met houten vormen

  • Leeftijd: 12 maanden
  • Afmeting: L26 x B13 x H13 cm
  • Voorzien van een trekkoort

Deze gekleurde houten vormentruck / vrachtwagen is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar. De houten vormenvrachtauto met gekleurde blokken maakt hem zo uniek dat hij ook als een soort van vormenstoof / sorteerbox / vormendoos is te gebruiken. De kleuren combinatie maakt het aantrekkelijk en uitdagend voor de kinderen om met deze vrachtwagen te spelen. Aan de achterzijde zit een schuif die geopend kan worden, zo kunnen de houten blokjes uit de vrachtwagen laadbak gehaald worden. Het in en uit halen van de blokjes vinden kinderen van de leeftijd rond 1 jaar erg leuk om te doen. Herhaling is een herkenbaar iets bij kinderen van eerste jaar.

IN - UIT DOEN  |  PASSEN  |  RIJDEN


Waarna vervolgens het ze weer van voor af aan kunnen beginnen. Herhaling is iets wat kinderen van de leeftijd rond 1 jaar geweldig vinden. De vormentruck / vormenstoof / sorteerbox / truck / vrachtauto is geschikt voor kinderen van twee jaar en voldoet hij aan de veiligheidseisen die voor deze leeftijd gelden, vervaardigd van massief hout en kindveilig afgelakt. De vormen van de blokjes zijn van massief hout in de vormen ster, driehoek, rond, vierkant, vijfhoek en hart-vorm. En de kleuren zijn hoofdzakelijk primaire, rood geel, blauw, in combinatie met groen, oranje en paars. Deze houten vormentruck is een hip en duurzaam cadeau.

Vragen?

Heeft u nog vragen over dit artikel, laat uw gegevens achter en wij bespreken graag met u de mogelijkheden, u kunt bellen naar tel: 055 - 5212960 of mailen: info@van-zeben.nl


Schrijf een recensie

Vormentruck

Vormentruck

Vormentruck

Schrijf een recensie

Aanbiedingen
Bekeken producten
30 Andere producten in dezelfde categorie

 

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 - 17:00

Woensdag: 10:00 - 17:00

Donderdag: 10:00 - 17:00

Vrijdag: 10:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: Koopzondag op afspraak