Vis blue, 6 lagen Bekijk groter

Vis blue, 6 lagen, hoog

Tumbling Animals bObles

Vis blue

6 lagen

Meer details

Dit product is niet meer op voorraad

€ 79.00

Op verlanglijst

De vis blue, 6 lagen is te gebruiken als kruk, maar ook leuk om op te spelen.

 

De Tumbling Animals zijn in samenwerking met de bekende Deense fysiotherapeut Louise Haervig ontworpen. Ze hebben, elk op hun eigen manier, positieve invloed op de lichamelijke ontwikkeling van kinderen

De Tumbling Animals zijn op een milieuvriendelijk manier gemaakt van sterk EVA schuim welke speciaal is getest op veiligheid voor kinderen. Het materiaal is zacht en de hoeken zijn rond zodat kinderen zich niet kunnen bezeren tijdens het spelen.

Ideale design kindermeubels, bijvoorbeeld te gebruiken in huis, kinderdagverblijven of kinderfysiotherapie praktijken

 

De vis
De vis en het varken zijn verkrijgbaar in twee maten en kunnen ook gestapeld worden. Het lage model is voor kinderen die net kunnen zitten. Het hogere model is voor de iets oudere kinderen. Opgestapeld zijn ze ook door tieners en volwassenen te gebruiken. Het is goed om van elk formaat een exemplaar te hebben, zo groeit een kind ermee op en kunnen ze over een lange periode voor diverse doeleinden gebruikt worden. Kinderen kunnen het dier naar iemand toerollen maar ook wegrollen en erachteraan lopen. Ze kunnen erop zitten terwijl ze in beweging zijn. Zeker de laatste oefening is erg goed voor kinderen.

3 Lagen versie
Als de 3 lagen versie van het varken of de vis plat ligt, kunnen kleine kinderen erop zitten. Later kunnen ze erop gaan staan, het erop en eraf stappen verbetert de kracht, balans en coördinatie.  Het formaat en het materiaal maken het mogelijk dat kinderen het dier zelf kunnen optillen en het dus mee kunnen nemen naar een andere gewenste plek. De 3 lagen versie is voortreffelijk in de badkamer als opstapje te gebruiken, het materiaal glijdt niet weg op een natte vloer. De fijne motoriek kan gestimuleerd worden door kleine figuurtjes in de snuit van het varken te stoppen en er weer uit te halen.

Schrijf een recensie

Vis blue, 6 lagen, hoog

Vis blue, 6 lagen, hoog

Vis blue

6 lagen

Schrijf een recensie

Aanbiedingen
Bekeken producten
6 Andere producten in dezelfde categorie

 

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 - 17:00

Woensdag: 10:00 - 17:00

Donderdag: 10:00 - 17:00

Vrijdag: 10:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: Koopzondag op afspraak