Over ons

Scandinavisch wonen en houten speelgoed

Welkom op de website van 'van-Zeben Scandinavisch wonen en houten speelgoed', de gespecialiseerde woon-speelgoed-winkel in het centrum van Apeldoorn met hippe maar ook tijdloze Scandinavische meubelen. Startend vanaf 1939 is inmiddels de derde generatie aan het roer, Dunja en Cees.
Graag bieden wij u een kijkje in onze winkel, waar wij een zeer grote collectie houten speelgoed Scandinavische meubelen overzichtelijk tonen. 


  • Kwalititeits producten
  • Afhalen in de winkel
  • Veilig betalen: iDEAL en PayPal
  • Eigentijdse producten
  • Beste klantenservice
  • 30-dagen-geld-terug garantie

Bent u op zoek naar een betaalbaar kleinigheidje, of een duurzaam groter cadeau? Voor beide kunt u bij ons terecht! Wilt u graag een origineel kraampakket, wij hebben er diverse klaarstaan, maar kunnen er ook een met u samenstellen, deze wordt dan gezellig verpakt! Ook voor het actieve buitenspelen bent u bij ons aan het juiste adres, zoals de beste Diabolo's die bij ons verkrijgbaar zijn! Elk seizoen verrassen wij u weer met nieuwe artikelen. Naast het houten speelgoed en de decoraties van hout hebben we ook een zeer mooie collectie duurzaam kunststof speelgoed en stoffen speelgoed voor de allerkleinste. Denk hierbij aan mooie poppen en knuffels of de ontdekballen. Wij staan graag voor u klaar met goede adviezen en goede service. Graag zien wij u in ons familiebedrijf en laat u verrassen.

Komt u snel een keer kijken?

Ons team


Dunja en Cees al 10 jaar aan het roer

Al ruim 75 jaar is van-Zeben Sandinavisch wonen en houten speelgoed een vertrouwd adres in Apeldoorn voor al uw houten speelgoed en Scandinavische meubelen.


Contactgegevens:

van-Zeben Scandinavisch wonen en houten speelgoed

Paslaan 3

7311 AH Apeldoorn

055 - 521 29 60

info@van-zeben.nlGetuigenissen

Hallo, ik ben Dunja, mede eigenaar van van-Zeben. Samen met mijn man Cees hebben wij de zaak van-Zeben overgenomen in 2005. De zaak is door mijn opa gestart in 1939 en wij zetten het met veel plezier voort! We zijn volop bezig om nieuwe elementen binnen het Scandinavische wonen in onze winkel te presenteren. Ook de uitgebreide collectie houten speelgoed vernieuwd zich dikwijls, waardoor het een plezier is om samen actief te zijn met onze winkel. De diversiteit van ons assortiment maakt het heerlijk om mee te werken! Wij breiden de winkel uit met Scandinavische woonaccessoires en hebben een grote collectie houten speelgoed. Tot op de dag van vandaag danken wij onze bekendheid aan de goede kwaliteit en service die leveren.

 Dunja zegt...Hallo, ik ben Cees. Ik ben de echtgenoot van Dunja en ook mede eigenaar van ‘van-Zeben Scandinavische wonen en houten speelgoed’. Onze winkel ‘van-Zeben Scandinavische wonen en houten speelgoed’ bestaat sinds 1939 en heeft al die tijd zijn eigentijds karakter behouden met zijn authentieke en vernieuwende producten. Onze drive is om iedere klant met een tevreden gezicht de deur uit te laten lopen. Dunja en ik draaien de winkel sinds 2005 met veel plezier en succes en hopen dit nog jaren te mogen doen. Het leuke werk dat wij hebben komt niet alleen door de mooie producten maar nog meer door de leuke klanten die wij mogen ontvangen.

  Cees zegt...