Veilig betalen:

Met iDEAL en PayPalUitleg: iDEAL

iDEAL is een gezamenlijk initiatief van Rabobank, ABN AMRO, ING Bank, SNS, enz. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.


Kan ik betalen met iDEAL?

Iedereen met Internetbankieren bij één van de deelnemende banken kan zonder aanmelding direct met iDEAL betalen. U betaalt binnen de vertrouwde betaalomgeving van uw bank en gebruikt daarbij dezelfde hulpmiddelen als bij het.


Internetbankieren:

  • Random Reader bij Rabobank
  • SMS-Tan bij ING-Postbank
  • e.dentifier bij ABN AMRO


 

Hoe werkt iDEAL?

Om uw bestelling af te rekenen, klikt u op het iDEAL logo (zie afbeelding). Kies hierna uw bank en u ziet daar dan de betaling al klaar staan. U ondertekent zoals u dat gewend bent bij Internetbankieren bij uw eigen bank. Een betaling met iDEAL wordt direct afgeschreven. Wij ontvangen online een bevestiging, zodat een snelle levering mogelijk is.


 
Zijn er kosten verbonden aan het betalen met iDEAL?

Nee, U kunt bij ons gratis met iDEAL betalen.


Waar zie ik dat er met iDEAL betaald is?

Na elke betaling met iDEAL ziet u een bevestiging die u kunt afdrukken. 
Ook binnen internetbankieren en op uw rekeningafschrift is elke betaling met iDEAL zichtbaar.Betalen:

Met de online betaalmethode iDEAL of op rekening. De factuur van jouw bestelling ontvang je per email. Wanneer je kiest voor betaling op rekening, moet je het factuurbedrag voortijdig aan verzending van het pakket worden overgemaakt op bankrekeningnummer NL03INGB0000872287, o.v.v. jouw klant- en factuurnummer!

van-Zeben Scandinavisch wonen en houten speelgoed behoudt zich het recht voor om in sommige gevallen toch om vooruitbetaling te vragen, zodat de bestelling pas wordt verstuurd als de betaling door ons is ontvangen. In dit geval ontvang je zo snel mogelijk na het plaatsten van je bestelling een bericht met de proforma-factuur.

Daarnaast vragen we om vooruitbetaling als het afleveradres afwijkt van het factuuradres. In dit geval kun je kiezen voor betaling met iDEAL of vooruitbetaling via proforma-factuur. Deze factuur wordt je per email toegestuurd, direct na het plaatsen van je bestelling. Zodra de betaling door ons is ontvangen, zal je bestelling worden verzonden.

Klanten uit andere landen dan Nederland kunnen kiezen voor andere betaalmethoden, zoals PayPal. Het is ook mogelijk om de factuur per post te ontvangen, zodat je via eigen overschrijving kunt betalen. Zodra je betaling door ons is ontvangen, wordt jouw bestelling verzonden.

Voor betalingen, ook uit het buitenland:
IBAN-nummer: NL03INGB0000872287
BIC-code: INGBNL2A