Kapla 280 Bekijk groter

Kapla 280

Kapla 280

Dit product is niet meer op voorraad

€ 81.00

Op verlanglijst

Kapla 280 stuks | boek | houten kist

 

KAbouterPLAnkjes : Eén Blokje, met onbeperkte mogelijkheden!!!
De Nederlander Tom van der Bruggen vond Kapla speelgoed uit tijdens zijn studententijd terwijl hij een 19e-eeuws kasteel in Zuid-Frankrijk restaureerde. Hij baseerde het specifieke formaat en de vorm van de kapla speelgoed blokjes op de verhoudingen van de oude houten balken in het kasteel.

Kapla speelgoed is een uniek houten bouwspel uit grenenhout, deze kleine rechthoekige kapla speelgoed plankjes met slechts 1 afmeting bestaan in 9 verschillende kleuren. Voor kinderen (en hun ouders) gaat een creatieve wereld van bouwen, fantasie en plezier open.
Voor het bouwen van alle creaties van Kapla speelgoed heb je geen lijm, spijkers, schroeven of kliksysteem nodig. Kapla speelgoed plankjes grijpen niet in elkaar in. Elk kapla speelgoed plankje wordt gewoon boven op een ander geplaatst en op zijn plaats gehouden door de zwaartekracht en het evenwicht. Hoewel de afmetingen van de rechthoekige kapla speelgoed blokjes zich verhouden als 1:3:5, kunnen er toch constructies met een verbazingwekkende complexiteit mee gemaakt worden.
In elke doos met kapla speelgoed zit een handleiding met technieken en modellen. Kapla speelgoed kan snel en gemakkelijk opgeborgen worden in een trommel of een houten kist. Kapla-plankjes kunnen zowat overal op geplaatst worden. Alles wat u nodig hebt is een effen oppervlak en wat verbeelding.
Kapla speelgoed is een pedagogisch hulpmiddel dat als zodanig gebruikt wordt in het onderwijs. Het bouwen met identieke plankjes, zonder bevestigingelementen, ontwikkelt en verfijnt de vaardigheden van het kind in het omgaan met elementen in een driedimensionale ruimte, waarbij het de materie leert ontdekken en beheersen.
Kapla speelgoed is een compleet spel, voor alle leeftijden. Het spel groeit mee. Na elk Kapla bouwwerk wilt u uzelf overtreffen. 
Schrijf een recensie

Kapla 280

Kapla 280

Kapla 280

Schrijf een recensie

Aanbiedingen
Bekeken producten
6 Andere producten in dezelfde categorie

 

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 - 17:00

Woensdag: 10:00 - 17:00

Donderdag: 10:00 - 17:00

Vrijdag: 10:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: Koopzondag op afspraak