Stoel SM52

Eetkamerstoel #52

Stoel SM52

Levertijd: +/- 6 tot 8 weken*
Prijzen vanaf:

Meer details

€ 276.00

Op verlanglijst

FabrikantSkovby
TypeSM52
Breedte52 cm
Hoogte75 cm
Diepte52 cm
Rug hoogte32 cm
Zitdiepte44 cm
Zithoogte47 cm
HoutsoortEiken, beuken, walnoot, kersen, wengé zwart
AfwerkingGelakt, gezeept, geolied, gerookt eiken
OpmerkingLeverbaar in stof en leer
Levertijd+/- 6 tot 8 weken*
KussenvullingKoudschuim

Stoel SM52

Skovby #52 eetkamerstoel, zeer klassiek in alle details, Nordik New
Deze Skovby eetkamerstoel SM52 is een nieuw type eetkamerstoel in de Skovby collectie. Het slanke uiterlijk van de eetkamerstoel SM52 van Skovby biedt toch heel veel comfort, zo geeft de ronde rug goede steun in de rug en zelfs is er nog genoeg ruimte voor steun voor de armen. De retro look van deze eetstoel SM52 geeft de mogelijkheid om gecombineerd te worden met verschillende soorten tafels.

Uitvoeringen:
  • Houtsoorten: Eiken, beuken, walnoot, kersen, wengé zwart
  • Afwerkingen: Gelakt, gezeept, geolied, gerookt eiken
  • Afmetingen: B52 cm x D52 cm x H75 cm

Skovby meubelfabriek werd opgericht in 1933 door meubelmaker Thorvald Rasmussen. Skovby meubelfabriek wordt tegenwoordig geleid door zijn zoon Villy Rasmussen en kleinzonen Preben en Jørgen Rasmussen.
Skovby fabriceert duurzame en functionele meubelontwerpen. Skovby kenmerkt zich door voortdurende focus op vakmanschap, natuurlijke materialen en een duurzaam business model dat rekening houdt met werknemers en het milieu.

Al snel werd de bescheiden meubelmakerij te klein en in minder dan 20 jaar werden in Skovby meubelen in serie geproduceerd. Deze ontwikkeling heeft geleid tot de opbouw van een internationaal dealernetwerk. Een gezonde autonome groei met een voortdurende focus op vakmanschap, natuurlijke materialen en een duurzaam business model dat rekening houdt met werknemers en het milieu.

Hun motivatie is een gedeelde passie verdeeld over de drie generaties van meubelmakers. Skovby is een van de koplopers in de ontwikkeling van functionele systemen voor tafels, en nu is het meubelbedrijf wereldwijd bekend omdat zij design en functionaliteit kan combineren. De belangrijkste reden voor het succes van Skovby is de capaciteit om zelf producten te ontwerpen en te ontwikkelen, die vormgeving verenigen met innovatieve functie.

Schrijf een recensie

Stoel SM52

Stoel SM52

Stoel SM52

Levertijd: +/- 6 tot 8 weken*
Prijzen vanaf:

Schrijf een recensie

Aanbiedingen
Bekeken producten
1 Andere producten in dezelfde categorie

 

Openingstijden:

Maandag: Gesloten

Dinsdag: 10:00 - 17:00

Woensdag: 10:00 - 17:00

Donderdag: 10:00 - 17:00

Vrijdag: 10:00 - 17:00

Zaterdag: 10:00 - 17:00

Zondag: Koopzondag op afspraak